Jakob Rasborg

Direktør og partner
+45 20 92 13 11
jakob@resonans-nordic.dk

Jeg arbejder med en bred vifte af opgaver for flere af vores største kunder, hvor mine erfaringer inden for implementering af større forandringer bliver sat i spil. Det kan dreje sig om organisationsforandringer, digitalt samarbejde, lederkommunikation, kampagner mv. Jeg er kreativt tænkende, og jeg har stor erfaring i at implementere komplekse forandringer med en sikker hånd. Jeg værdsætter en ligefrem, ærlig og vedkommende kommunikation, som jeg prøver at implementere i alle mine projekter.

 

Pelle Nilsson

CEO and partner
+45 40 500 250
pelle@resonans-nordic.dk

Jeg har arbejdet i mere end 25 år med kommunikation og ledelse og brænder for engagerende kommunikation mellem mennesker. Jeg har arbejdet med forskning og undervisning på Roskilde Universitet, som formidler, som konsulent og rådgiver samt som leder i Nordisk Kommunikation, Lundbeck, Nordea, Securitas og Alfa Laval. Jeg hjælper flere af vores største og internationale kunder med at udvikle deres måder at kommunikere på – via analyser, strategier, uddannelse af ledere og talspersoner, udvikling af nye kanaler og platforme og konkrete kommunikationsprodukter.

 

Peter Daniel Olsen

Kreativ
+45 29 90 29 02
peter@resonans-nordic.dk

Jeg har arbejdet i mere end 20 år med en bred vifte af opgaver inden for grafisk design og digitale løsninger – bl.a. virksomhedsidentiteter, kommunikationsdesign, hjemmesider, animationer og videoer. Mit mål er altid at skabe brugervenligt design, som fremstår moderne og skarpt med en klar designlinje.

 

Julie Nilsson

Associeret Partner
+45 30 57 10 00
julie@resonans-nordic.dk

Jeg er en passioneret, strategisk og resultatorienteret kommunikationsrådgiver. I 15 år har jeg arbejdet med kommunikation på højeste niveau i nogle af de største virksomheder i Norden. Jeg skaber engagerende, effektfuld og kreativ kommunikation skræddersyet til at understøtte virksomhedens strategi, vision og værdier. Jeg hjælper virksomheder med kommunikationsaktiviteter såsom organisatoriske forandringer, transformationsrejser, PR, krisekommunikation. ledertræning, udvikling af kommunikationsstrategier- og kanaler samt strategilanceringer og implementering.

 

Anders

Anders Schroll

Associeret Partner
+45 30 83 20 81
as@associate.as

Jeg hjælper organisationer at implementere strategier succesfuldt, at opbygge tillid og opbakning fra stakeholdere og drive kommunikationsindsatsen, så dem forankres og skaber langsigtet værdi.
 
Baseret på mere end 20 års erfaring er jeg vandt til at navigere i komplekse, globale og regulerede omgivelser. I løbet af min karriere har jeg opbygget ekspertise inden for en bred vifte af kommunikations- og public affairs discipliner og opnået transformationserfaring inden for restrukturering, opkøb, CEO skift, global ekspansion samt nye innovationsstrategier.

 

Timme Bisgaard Munk

 Associeret Partner
+45 25 57 21 32
timme@resonans-nordic.dk

Jeg hjælper kommunikationsfolk til at blive bedre til deres arbejde. Det er den røde tråd i mit arbejdsliv og min faglige passion. I over 25 år har jeg derfor undervist, rådgivet, rekrutteret og skrevet om alle dele af faget, fra Corporate Communication til sociale medier, dels som medgrundlægger og redaktør af fagmagasinet Kforum i over 25 år, dels som rådgiver i Advice og kommunikationsrådgiver i Kræftens Bekæmpelse. Samtidig har jeg en ph.d. i kommunikation og skrevet en postdoc om algoritmer som overvågningsteknologi. Jeg har også undervist i kommunikation på både Københavns Universitet og CBS.

 

Lasse Wulff Andersen

Associeret Partner
+45 26 20 06 66
wulffandersenlasse@gmail.com

Jeg har 15+ års erfaring med evaluering, kortlægning og analyse inden for flere politikområder og sektorer. Analyserne udføres typisk for EU-Kommissionen, FN og Verdensbanken samt danske myndigheder. Analyseopgaverne har bl.a. haft fokus på arbejdsmarkedsområdet, erhvervsfremme, innovation og digitalisering, sundhedssektoren og transportsektoren.

 

Thelma

Thelma Kaare Nielsen

Associeret Partner
+45 30 91 92 75
thelma@cirkulaer.nu

Jeg er en erfaren rådgiver med 25+ års erfaring med kommunikation, HR, procesfacilitering, undervisning, coaching samt ledelses- og teamudvikling. Jeg er akkrediteret og erfaren bruger af profilværktøjer såsom Insights Discovery, JTI og DISC.